Alarminstallatie

Uw huis of bedrijf beveiligen? Ik monteer uw alarminstallatie voor u zodat de montage aan alle veiligheidseisen voldoet en uw bezittingen veilig zijn.

Brandmeldinstallatie

Het aanleggen van een brandmeldinstallatie moet volgens strikte normen gebeuren. Ik geef u graag advies en leg uw brandmeldinstallatie volgens de gestelde normen aan. Veiligheid voor u en uw gezin

Data-aansluiting

Ik help u met al uw telefoon- en internetaansluitingen. 

Draadloos schakelsysteem / domotica

Meer leefcomfort in uw huis? Domotica is er in alle soorten en maten en voor ieder budget is er een domotica oplossing. Ik denk graag met u mee en leg het voor u aan.

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming zorgt voor een aangename (bad)kamer. Ik bezorg u graag een comfortabel gevoel met vloerverwarming van uitstekende kwaliteit.

Keuring elektrische installatie

Elektrische installaties moeten regelmatig worden gecontroleerd. Ik voer de keuring van uw elektrische installatie uit. Wel zo veilig en eventueel voor uw verzekering.

Krachtinstallatie

Krachtstroom of advies hierover nodig? Ik help u met al uw 380V oplossingen.

Lichtinstallatie

Voor alle denkbare elektrische aansluitingen bent u bij mij aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u in veel gevallen de juiste oplossing te bieden.

TV aansluiting

Wilt u een extra tv-aansluiting hebben in uw keuken of bijvoorbeeld uw slaapkamer? Geen probleem, ik help u met al uw tv aansluitingen.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is een specifieke vorm van bouw die een nauwkeurige en gedegen aanpak vereist. Ik kan u van dienst zijn voor alle oplossingen voor uw kantoor of bedrijf.

Verbouwing

Ik draag graag mijn steentje bij aan uw droomhuis en help u uw verbouwing geheel naar wens te maken.

Verkoop elektrisch installatiemateriaal

Ik verkoop elektrisch installatiemateriaal tegen scherpe prijzen.

Verkoop verlichting

Ik verkoop diverse verlichting tegen scherpe prijzen.

Woningbouw

Ik draag graag mijn steentje bij aan uw droomhuis en helpt u uw nieuwbouw geheel naar wens te maken.