M. Wouters Elektrotechniek bestaat 20 jaar

Een grote klantenkring die alsmaar groter wordt. Michel Wouters is een bekend gezicht, maar vooral ook een bekende naam binnen Sint-Oedenrode. Dat komt omdat hij al meer dan 20 jaar met succes zijn eigen onderneming runt. In het laatste decennia heeft hij een flinke klantenkring opgebouwd en die kring wordt alleen maar groter. Dat krijg je, als je vakmanschap aflevert met een brede glimlach.

Na de middelbare school kon Michel alle kanten op. Hij ronde immers een HAVO opleiding af. Toch koos hij ervoor om met zijn handen bezig te zijn. “Ik ben toen in Veghel MTS elektrotechniek gaan volgen”, vertelt de jubilaris. “Op zaterdag ging ik altijd al veel werken. Samen met Frank Jansen, waar ik na de opleiding in dienst ben gegaan. Voor mij is het een prachtig interessant vak, want ik kan totaal niet stilzitten.”

Op zijn 26e besloot Michel om een eigen onderneming op te zetten. Daar heeft hij geen moment spijt van gehad. Michel: “Het is natuurlijk heel hard werken, want ’s avonds moet ik vaak ook nog wat doen. Maar daar krijg ik veel vrijheid voor terug. Ik kom wel eens op vijf of zes locaties per dag. Ik heb dus veel contact met allerlei mensen. Erg leuk! Vandaar dat de 20 jaar ook voorbij zijn gevlogen. De lijnen zijn heel kort. Als ze met mij iets afspreken weten ze dat het gedaan wordt en daarnaast weet ik wat er afgesproken is. Ik kom het ook nog eens zelf maken! Dat is bij grotere bedrijven vaak anders. Op straat word ik weleens aangesproken om een klus te komen maken. Dat is erg leuk.” De elektrotechneut houdt zich onder andere bezig met de volgende werkzaamheden: woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, licht- en krachtinstallaties, zonnepanelen en het aanleggen van kabels voor tv en internet. Samen met zijn vriendin Siegrid, die de administratie op zich neemt, werkt hij hard om iedere dag succesvol te laten verlopen. Voor je het weet zijn er weer tien jaar bij…

Deel dit via: